Mc Flardinga club informatie

de Club:

Welkom op de site van motorclub Flardinga, opgericht in 1973 en meer dan 40 jaar actief in de motorwereld en koninklijk goedgekeurd. MC Flardinga is dé motorclub van Vlaardingen en omstreken met leden uit diverse delen van de randstad.
We zijn een groep enthousiaste motorrijders die graag iets willen verzorgen voor de andere motorrijders. Een club van en voor mensen die echt van motorrijden houden uit alle lagen van de bevolking.  Geen ruige club maar ook niet voor watjes. We rijden om de twee weken een toerrit en proberen één of meerdere malen per jaar iets bijzonders te gaan doen.

de Activiteiten:

Vast op de agenda staan elk jaar de Lenterit, de familiedagrit met BBQ, Lang weekend motor rijden in het buitenland en de pannenkoekenrit als afsluiting van het Toerseizoen. Ook voor derden of adverteerders is het mogelijk een motor-activiteit te laten organiseren. Meer informatie kunt u aanvragen via info@mcflardinga.nl

Ben je dus klaar met het rondje om de kerk in de eigen regio. Kies dan een rit uit de toerkalender en rij eens met ons mee, dit is geheel vrijblijvend en heb je na een paar ritten het rijvirus te pakken meld je dan aan als lid. McFlardinga kan altijd nieuwe leden gebruiken die de clubactiviteiten uitdragen en ondersteunen. Meer informatie zie de toerkalender en clubkalender.

de Clubavonden:

Eens in de veertien dagen, op de even weken op woensdagavond, is er een clubavond waarop de leden gezellig bij elkaar kunnen komen. Wij maken gebruik van het verenigingsgebouw VTV Zuidbuurt  aan de Zuidbuurtseweg nr. 6 , 3133 KC,  Vlaardingen. meer informatie klik hier. De clubavonden beginnen om 20:00 uur en duren meestal tot 22:00 uur.

Clubinformatie:

KVK : 40385032

Bank gegevens : NL72RABO0125404433

Email adressen :
bestuur                = bestuur@mcflardinga.nl
secretariaat       = secr@mcflardinga.nl
toercommissie = toer@mcflardinga.nl
pr                             = pr@mcflardinga.nl
info                         = info@mcflardinga.nl