Club activiteiten

Beste lezer en leden, de regels rond het Covit-19 virus worden versoepeld en dat betekent ook dat wij als club de activiteiten weer kunnen opstarten.

De eerste clubavond is woensdag 16-juni-2021 van 20:00 – 22:00 uur met inachtname van de nu geldende maatregelen.

Hieronder een overzicht van de overige clubavonden in 2021

30-06-2021 clubavond

14-07-2021 clubavond

28-07-2021 clubavond

11-08-2021 clubavond

25-08-2021 Algemene ledenvergadering

08-09-2021 clubavond

22-09-2021 clubavond

06-10-2021 clubavond

20-10-2021 clubavond

03-11-2021 clubavond

17-11-2021 clubavond

01-12-2021 clubavond

15-12-2021 dit is dan de laatste clubavond van het jaar 2021.

Ook worden de toerritten weer opgestart de eerste is op 20-juni-2021, zie hiervoor de toerkalender.

Hoewel het een rare periode is geweest afgelopen maanden, zijn de kosten voor de vereniging niet gedaald. Moet je voor 2021 de contributie nog betalen? Doe dit dan zo snel mogelijk.

Graag tot ziens op de clubavond of toerrit.

Bestuur McFlardinga

Clubactiviteiten na 13-okt-2020

Best McFlardinga leden.

Na de persconferentie van 13-okt-2020 van onze minister president met de mededeling van een gedeeltelijke lockdown per 14-okt-2020 om 22:00 uur.

Is het alleen nog mogelijk om op woensdag avond 14-okt-2020 onder geldende condities bijeen te komen in het clubhuis tot 21:50 uur.

Na 14-okt-2020 worden alle clubactiviteiten tot nader orde opgeschort en is het clubhuis gesloten. Hoe vervelend ook , hiermee dragen wij als vereniging bij aan de gevraagde maatregelen.

Ons advies neem de maatregelen in acht , blijf gezond en tot later moment.

Met vriendelijke groet.

Bestuur McFlardinga

Uitgestelde openingsrit

Het toerseizoen zou in maart beginnen, maar Corona stak daar een stokje voor en het bleef een aantal maanden ijzingwekkend stil vwb de toerritten. Maar zie…de maatregelen werden versoepeld en vandaag, 19 juli kon er weer in clubverband gereden worden. Om te zeggen dat het storm liep bij het vertrek…..nee dus. Mogelijk koudwatervrees. Nico, Ferenc, Aad, Hans vd B, een kennis van Aad, die vermoedelijk ook meegaat naar Altenahr en ondergetekende stonden aan de start en zo’n aantal zou geen problemen moeten opleveren bij de horeca, die we zouden aandoen. Nico kwam met zijn nieuwe V-strom, Ferenc had ook een nieuw speeltje en Aad toonde vol trots zijn nieuwe BMW scooter. De rit was aanvankelijk niet spannend en ik heb nog nooit zo veel stoplichten mogen aanschouwen. Oorzaak was dat de rit door vele bebouwde kommen liep. In Noordwijk werd de koffie genuttigd en kon je zien, dat het vakantietijd was, want het was behoorlijk druk. Na de koffie werd het rijden aangenamer en werden Vogelenzang, Bloemendaal, Aerdenhout aangedaan. Leuke onderkomentjes daar en ik geloof niet dat de bewoners hun hand hebben moeten ophouden bij de regering, omdat bruin het niet kon trekken. De lunch werd gebruikt in een mooie uitspanning in Haarlemmerliede en daarna werd richting het westen getoerd om bij Gouda het laatste stukje grote weg te pakken. Tochtje van rond de 200 km onder prettige weersomstandigheden gereden. Peet

1e clubavond na maanden

Afgelopen woensdag was het voor het eerst een clubavond. De voorschriften waren versoepeld, niet meer dan drie man aan een tafel, niet aan de bar “hangen”, tafels uit elkaar en eventueel naar buiten op het terras, indien de aanloop te groot werd. De opkomst vond ik niet tegen vallen, waardoor ook van het terras gebruik gemaakt moest worden. Het bestuur had het “feestelijk” gemaakt door de consumpties voor haar rekening te nemen, alsmede kwamen er kaas, worst en bitterballen op tafel. Hopelijk gaan de toertochten ook zonder al te veel problemen plaats vinden, waardoor het toch nog een aardig toerjaar kan gaan worden.

Peet

Clubactiviteiten n.a.v. versoepelen Covit-19 maatregelen

Beste leden , het bestuur van McFlardinga heeft besloten de clubactiviteiten met inachtname van de regelgeving en na/in overleg met de TV weer te starten vanaf 1 juli 2020. Dit betekent dat we weer de reguliere clubavonden kunnen houden met 1,5 meter afstand en met max 3 personen aan een tafel. Er mogen geen tafels verplaatst worden en niet aan de bar staan. In het clubhuis mogen maximaal 24 personen en op het terras maximaal 15. Wij rekenen op jullie medewerking m.b.t deze richtlijnen . De eerstvolgende clubavond is op 8-juli-2020 20:00 uur.

Mvg Bestuur McFlardinga

Crematie Herman de Vendt

Vandaag heeft de mc Flardinga afscheid genomen van Herman de Vendt, die nagenoeg vanaf het begin van de mc Flardinga lid is geweest van de club. Herman is vorige week overleden ten gevolge van het Corona virus. Begeleid door een aantal clubleden op de motor werd de rouwauto begeleid vanaf het verzamelpunt in Poortugaal naar het crematorium in Maassluis. Op indrukwekkende wijze werd op deze manier waardig afscheid genomen van Herman. De mc Flardinga leeft intens mee met het verdriet dat de familie de Vendt dezer dagen is overkomen. Twee broers en een zwager binnen twee weken overleden, terwijl broer Peter, geveld door het Corona virus, momenteel voor zijn leven vecht op de ic van het ziekenhuis. Dit is in- en-in TRIEST met hoofdletters. Mc Flardinga wenst hen alle sterkte toe de komende tijd.

Maatregelen Corona Virus

Beste leden McFlardinga.

Het bestuur van McFlardinga heeft besloten alle clubactiviteiten , clubavonden en toerritten tot nader orde op te schorten. Het bestuur volgt hiermee de regelgeving van Overheid en RIVM.

Hou rekening met elkaar en zorg voor elkaar in deze vervelende tijd.

Met vriendelijke groet.

Bestuur McFlardinga.

ALV 2020 gaat niet door op 18 maart 2020

Beste leden,

Conform de regelgeving en maatregelen m.b.t. het Corona-virus van RIVM en Overheid, heeft het bestuur besloten de ALV van woensdag 18 maart te laten vervallen tot nader berichtgeving. Ook komen de twee clubavonden van 18 maart en 1 april te vervallen. De toerrit van 29e staat nog op de kalender , hierover volgt nog nadere berichtgeving.
Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd

Meer info via de website , facebook of whatsapp volgt.

Met vriendelijke groet,Bestuur McFlardinga

vervallen: Hierbij nodigen wij u van harte uit tot het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van MC Flardinga op woensdag, 18 maart 2020

inloop 20:00 uur aanvang  20.30 uur.

bestuur McFlardinga